Wat is kerkTV?
Op kerkTV in Coevorden zijn de diensten uit de Hervormde kerk en de Gereformeerde kerk thuis te zien via de televisie of computer. Beide kerken zenden (streamen) beeld uit, dit signaal wordt centraal opgevangen en uitgezonden. Via ADSL (internet) is dit signaal te ontvangen op een ‘Kerk TV ontvanger’ die thuis is aangesloten op de TV. Thuis kan de kijker gewoon kiezen naar welke van de kerken men wil kijken. De kerktelevisie is daarmee zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of om andere redenen niet in staat zijn naar de kerkdienst zelf te komen. Het dient ook ter vervanging van de kerktelefoon omdat de KPN per 31 december 2013 is gestopt met de kerktelefoon wat je toentertijd op de radio kon ontvangen.
Ook is het mogelijk om ‘Uitzending gemist’ te kijken. Dan is het mogelijk om op ieder moment van de dag een willekeurige kerkdienst van de afgelopen weken te starten op het moment dat het u uitkomt.
Hebt u belangstelling voor u zelf of voor een kennis of familielid, neem dan even contact op met ons KerkTV team. Wij sluiten alles gratis voor u aan. Het is uitermate eenvoudig te bedienen, maar wij komen graag vooraf even bij u langs om e.e.a. nog eens uit te leggen. KerkTV PKN

De commissie, een initiatief van beide kerken, opereert in beide kerken,
voor de mensen thuis betekent dit dat ze kunnen kiezen naar welke kerk / (gezamenlijke) dienst ze willen kijken; Hervormd en/of Gereformeerd.
Omdat we op bepaalde zondagen uitzendingen uit 2 kerken moeten verzorgen kunnen we altijd nog wel een paar extra operators gebruiken; mensen die de apparatuur bedienen. Als u denkt dat dit iets voor jou is kunt u contact opnemen met dhr. Siemen Wachtmeester (voorzitter) of Gerrie Slomp(administratie/techniek) - 0524-707045 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Abonnementen kerkTV
Wat gaat een aansluiting op Kerk-tv  kosten? We bieden de volgende mogelijkheden:
A. U heeft geen internet en wilt de diensten via de TV bekijken,                                                           € 22,50 p/m.

B. U heeft wel internet maar wilt de dienst via de TV bekijken,                                                              € 16,00 p/m.
C. U heeft wel internet en wilt de dienst op uw computer bekijken. MijnIPTV Ticket System          €   7,50 p/m.

A. Hiervoor sluiten we een internetabonnement voor u aan, installeren we een modem en een KerkTV-ontvanger waarmee
     de dienst kunt beluisteren en bekijken op uw eigen TV.


B. Hiervoor installeren we een KerkTV-ontvanger waarmee u de dienst kunt beluisteren en bekijken op uw eigen TV.

C. Hiervoor krijgt u een url, login en wachtwoord, waarmee u van een beveiligde website de dienst via uw computer, laptop of tablet kijkt.
    (kijken via smartTV-internet is niet altijd mogelijk en sterk afhankelijk van de software van de tv)


Wilt u meer weten over een aansluiting voor kerkTV, belt u dan met dhr. G. Slomp Telefoon 0524 707045.
of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het team kerkTV.