NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina  Volg en like de werkgroep

Bezoek aan Roemenië
Op vrijdag 12 oktober hopen wij met een aantal personen vanaf vliegveld Dortmund te vertrekken naar Roemenië om een bezoek te brengen aan onder andere het onderwijsproject. Eerst willen wij een paar dagen naar Boekarest om een indruk te krijgen van de hoofdstad van Roemenië. Daarna gaan wij naar Jenny Czenter en haar man, waar wij bijgepraat zullen worden over het onderwijsproject. Natuurlijk zullen wij ook de school in Cisnădie bezoeken en de leerkrachten en de kinderen ontmoeten. Op het moment van schrijven is het erg onrustig in Boekarest, honderdduizenden mensen betogen tegen de corruptie en eisen het aftreden van het sociaaldemocratische kabinet. Er zijn felle confrontaties geweest tussen betogers en de politie. Wanneer de onrust blijft zullen wij ons nader beraden op het geplande bezoek aan Boekarest, veiligheid staat voorop.

Agenda:
vergadering werkgroep: 7 september 2018
Projectbezoek werkgroep aan Roemenië: 12 t/m 16 oktober 2018
Oost-Europazondag: 28 oktober 2018 m.m.v. kinderkoor “Kinderen van het Licht” uit Erica

ACTIES:
kerst.helpkansarmekinderen.nl
De werkgroep Oost-Europa biedt opnieuw de mogelijkheid om kerstgeschenken, kerstpakketten, Keuzekado’s of vouchers te bestellen voor uw medewerkers en/of relaties.
Met uw bestelling steunt u het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project. Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle geschenken-opties rustig thuis bekijken, aanvullende informatie vinden en natuurlijk uw bestelling plaatsen!
Levering en nazorg worden verzorgd door FeyenPak Geschenkenservice BV/Keuzekado in Coevorden. Een bedrijf met jarenlange ervaring in levering en service rondom kerstgeschenken waarbij kwaliteit hoog in hun vaandel staat.
U betaalt via ons niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling. Voor nadere informatie over ons project zie www.helpkansarmekinderen.nl

TANK & SCHENK
Als u tankt bij Shell Coevorden kunt u direct en gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië” steunen.
Het enige wat u moet doen is bij de kassa aangeven dat u wilt meesparen voor de werkgroep Oost-Europa Coevorden(i.p.v. andere spaaracties).
Tank bij Shell Coevorden en steun het onderwijsproject!

SPONSORKLIKS

Sponsor gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië” via www.sponsorkliks.com. Zoek bij “Wie wilt u sponsoren” de werkgroep Oost-Europa Coevorden en kies uw webwinkel. Tip: voeg de website www.sponsorkliks.com toe aan uw favorieten. Alvast bedankt namens de kinderen in Cisnădie, Roemenië.

De opbrengst van de Sponsorkliks tot nu tot is € 40,67.


Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.
Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen.


 
 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.