NOG MEER INFO!
De werkgroep heeft ook een Facebookpagina  Volg en like de werkgroep


Bezoek aan Roemenië

Van 12 tot en met 16 oktober verblijven we met 8 personen in Roemenië. Wij gaan eerst naar Boekarest en daarna natuurlijk naar de kinderen en leerkrachten van het onderwijsproject in Cisnadie. Wij kijken er erg naar uit om de kinderen weer te zien en te spreken. Vluchten, huurauto en hotelovernachtingen zijn geregeld. Het spreekt voor zich dat alle reis- en verblijfskosten door de reizigers zelf betaald worden.

Nieuw werkgroeplid
Wij zijn blij u te kunnen informeren over de uitbreiding van onze werkgroep. Aly Elzing is bereid gevonden in de werkgroep plaats te nemen; van harte welkom en wij hopen dat je een fijne tijd hebt.

Geld voor een ander
Christelijke BasisSchool Dr. Picardt spaart in het kader van “het geld voor een ander” dit schoolseizoen voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië. Hier zijn wij erg blij mee. De werkgroep is uitgenodigd om op school iets te komen vertellen over het project, deze uitnodiging nemen wij graag aan.

thumbnail geven  thumbnail parlementspaleis
Oost-Europazondag

Het thema van de morgendienst wordt ons aangereikt door ds. Tamas Kovách uit Pócsmegyer/Leányfalu, Hongarije. In zowel Coevorden, Hongarije als Roemenië(Aiud) zal dezelfde gedeelte uit de bijbel worden gelezen. Werkgroepleden bereiden de dienst samen met ds. Nagelhout verder voor. Tijdens de dienst kunt u genieten van een optreden van het kinderkoor “Kinderen van het Licht” uit Erica. Na de morgendienst zullen wij in De Hoeksteen vertellen over ons bezoek aan Roemenië en hier beeldmateriaal van laten zien. U bent van harte welkom!
De deurcollecte in de diensten van deze zondag zijn bestemd voor het onderwijsproject in Roemenie, van harte bij u aanbevolen. Meer informatie over het project vindt u op www.helpkansarmekinderen.nl

Agenda:
Vergadering werkgroep: 18 oktober 2018
Oost-Europazondag: 28 oktober 2018 morgendienst m.m.v. kinderkoor Kinderen van het Licht” uit Erica met koffie na de dienst

Acties:
kerst.helpkansarmekinderen.nl
De werkgroep Oost-Europa biedt opnieuw de mogelijkheid om kerstgeschenken, kerstpakketten, Keuzekado’s of vouchers te bestellen voor uw medewerkers en/of relaties.
Met uw bestelling steunt u het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project. Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle geschenken-opties rustig thuis bekijken, aanvullende informatie vinden en natuurlijk uw bestelling plaatsen!
Levering en nazorg worden verzorgd door FeyenPak Geschenkenservice BV/Keuzekado in Coevorden. Een bedrijf met jarenlange ervaring in levering en service rondom kerstgeschenken waarbij kwaliteit hoog in hun vaandel staat.
U betaalt via ons niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling. Voor nadere informatie over ons project zie
www.helpkansarmekinderen.nl

SPONSORKLIKS:
Sponsor gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië” doe al uw online bestellingen via www.sponsorkliks.com. Opbrengst tot nu toe: € 56,29

Giften:
Tot 07-09-2018 hebben wij 265 euro aan giften mogen ontvangen. Iedereen bedankt!

Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen.


 
 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.