Wij zijn een vrouwengespreksgroep van momenteel 18 personen en komen iedere 1e dinsdag van de maand om 20 uur bij elkaar in ‘de Hoeksteen’. We willen graag als christenvrouwen samen in gesprek. Dit doen we naar aanleiding van een Bijbels of maatschappelijk onderwerp dat door een steeds wisselend groepje van 3 dames wordt voorbereid. De gespreksvragen bij het onderwerp gaan we eerst in kleine groepjes bespreken en deze nemen we vervolgens in de grote groep nog weer even kort door. Het grote voordeel van kleine groepjes is dat je veel gemakkelijker je mening over iets geeft. Na de pauze, natuurlijk met koffie/thee en wat lekkers, is er nog even tijd voor een gezellig spel of een quiz.
Wij hebben momenteel een wisselende voorzitter.
Onze penningmeester is Petra Slomp en Janny Koning is de secretaresse.
We zijn niet aangesloten bij een bond en daardoor is onze contributie laag (€8,-).
We beginnen het seizoen met gezellig ergens eten en aan het eind van het seizoen gaan we een middag fietsen.

Ook geïnteresseerd in onze "Schakel" ?? Kom rustig langs. U/jij bent van harte welkom. Contactpersoon: Janny Koning, tel. 519403, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bijeenkomsten 2017-2018
We zijn als start van het seizoen in september uit eten geweest. Het was fijn elkaar weer te ontmoeten . We hebben heerlijk gegeten en gezellig bij gekletst.

Onze eerste verenigingsavond was dinsdag 3 oktober. Het thema was: “armoede – tevreden met genoeg”. Een actueel onderwerp. Het was een goede avond.

De volgende bijeenkomst is 3 november om 20.00 uur in de Hoeksteen. Ria Koster, Miny Luth en Petra Slomp gaan deze avond voorbereiden.
U krijgt het onderwerp thuis bezorgd.


Raadpleeg ook de kerkgroet voor de te houden activiteitenVoor foto's en verslagen van uitstapjes en activiteiten uit voorgaande seizoenen,
zie de keuze's onder het menuitem van de Schakel.