NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!

Werkgroep Oost-Europa Coevorden

Veiling
· zaterdag 10 februari 2018
· aanvang 14.00 uur
· locatie De Hoeksteen
· vrij entree, iedereen is welkom
Voorafgaande aan de veiling is het mogelijk om de veilingstukken te bekijken, dus kom op tijd. Iedere bezoeker ontvangt desgewenst een kavellijst.
De veiling vindt plaats in de grote zaal van De Hoeksteen en begint om 14.00 uur. Veilingmeester Bastiaanssen zal de spelregels uitleggen zodat iedereen weet hoe deze veiling in zijn werk gaat.
Alle kavels worden bij opbod verkocht, voor sommige kavels geldt een minimum prijs.
Aangekochte veilingstukken moeten direct worden afgerekend aan de kassa bij voorkeur met de PIN.

1 P1090960   Pinnen Ja Graag Liggend

Alle bezoekers ontvangen bij binnenkomst een gratis lot voor de verloting van een BOL.com cadeaubon t.w.v. 100 euro. Deze cadeaubon wordt na afloop van de veiling verloot onder de dan nog aanwezige bezoekers.

Via onze Facebook-pagina en onze website www.helpkansarmekinderen.nl kunt u op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken betreffende de veilingkavels en sponsoren.
De kavels variëren van een fiets, levensmiddelen, antiek en curiosa, woon- en tuinaccessoires, elektrische apparatuur, elektronica, diverse waardebonnen tot een uitje/weekendje weg. Voor elk wat wils. Sla uw slag: U een kans? Zij een kans!
Het belooft weer een mooi spektakel te worden!

Giften
Aan giften mochten wij een bedrag van € 535,40 ontvangen. De opbrengst van de deurcollecte op de Oost-Europazondag was € 320,58, op 1e kerstdag bracht de deurcollecte € 308,65 op. Wij zijn blij met deze steun en bedanken u hartelijk hiervoor.

Agenda:
Vergadering werkgroep : 2 maart 2018
Boekenmarkt : 30 juni 2018
Kerstpakkettenactie : aug-dec 2018
Oost-Europazondag : 28 oktober 2018

Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.
Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen. 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.