NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!

Herhaalde aankondiging Kerstgeschenken/kerstpakketten kerst.helpkansarmekinderen.nl

Een kerstgeschenk is dé ideale gelegenheid om samen de start van de kerstperiode te vieren en om uw waardering uit te spreken.
De werkgroep Oost-Europa biedt de mogelijkheid om kerstgeschenken, kerstpakketten, Keuzekado’s of vouchers te bestellen voor gezin, familie, vrienden, medewerkers, relaties enz.
Met uw bestelling steunt u ons project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project. Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl kunt u alle geschenken-opties rustig thuis bekijken, aanvullende informatie vinden en natuurlijk uw bestelling plaatsen!
Levering en nazorg worden verzorgd door FeyenPak Geschenkenservice BV/Keuzekado in Coevorden. Een bedrijf met jarenlange ervaring in levering en service rondom kerstgeschenken waarbij kwaliteit hoog in hun vaandel staat. U betaalt via ons niet meer dan bij een rechtstreekse bestelling. Voor nadere informatie over ons project zie www.helpkansarmekinderen.nl

Veiling 10 februari 2018

Voor een overzicht van de kavels die op de veiling aangeboden worden kunt u terecht op www.helpkansarmekinderen.nl
· Veilingstukken? Even een telefoontje naar een van de werkgroepleden; zie jaarboekje en website of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· Sponsorgeld(t.b.v. de onkosten) overmaken kan op IBAN NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa o.v.v. sponsorgeld veiling 2018.
· Airmiles doneren? Kaartnummer 45 00 26 140 Werkgroep Oost-Europa
· Samen Airmiles sparen? Je 9-cijferige Airmiles-kaartnummer doorgeven op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· De "ik spaar mee voor de veiling" box voor statiegeldbonnen, koffiepunten, actiezegels, waardebonnen, spaarpunten enz.(hal Hoeksteen)
Stand gedoneerde AIRMILES: 6207
Stand “ik spaar mee voor de veiling” box in de Hoeksteen:
DE Koffie- en theepunten: 15.670

Giften
De deurcollecte van juni heeft € 153 opgebracht, aan giften is er een bedrag van € 82,-- binnengekomen. Onze hartelijke dank hiervoor!

Agenda:
Vergadering werkgroep Oost-Europa : 1 december 2017
Deurcollecten 2017 : 25 december
Veiling : 10 februari 2018

Giften
Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen. 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.