NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!


Vooraankondiging verkoop van kerstpakketten voor ons goede doel
De werkgroep gaat u/jou de mogelijkheid bieden om via de website www.goeddoelkerstpakket.nl kerstpakketten of vouches te bestellen voor gezin, familie, organisatie, bedrijf, instelling enz.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel bestemd is voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenie”. Mooie combinatie in het kader van maatschappelijke betrokkenheid.
Op deze manier maakt u niet alleen de ontvanger van het kerstpakket blij maar zeker ook de kansarme kinderen in Cisnadie.
De website biedt prachtige kerstpakketten in diverse prijsklassen. Ook is het mogelijk een voucher te bestellen waarvoor de ontvanger zelf online een kerstgeschenk, belevenis of goed doel kan uitkiezen. Nadere informatie volgt z.s.m.

Veiling 10 februari 2018

· Veilingstukken? Even een telefoontje naar een van de werkgroepleden; zie jaarboekje en website of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· Sponsorgeld(t.b.v. de onkosten) overmaken kan op IBAN NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa o.v.v. sponsorgeld veiling 2018.
· Airmiles doneren? Kaartnummer 45 00 26 140 Werkgroep Oost-Europa · Samen Airmiles sparen? Je 9-cijferige Airmiles-kaartnummer doorgeven op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· De "ik spaar mee voor de veiling" box voor statiegeldbonnen, koffiepunten, actiezegels, waardebonnen, spaarpunten enz.(hal Hoeksteen)

Stand AIRMILES: 5695
mountain and holl landscape in bucovina romania lake oasa sureanu mountains romania lake and landscape in romania
Agenda:

Vergadering werkgroep Oost-Europa : 8 september 2017

Deurcollecten 2017 : 29 oktober en 25 december

Oost-Europazondag : 29 oktober 2017

Veiling : 10 februari 2018

Gift:
De kerkenraad van de Reformatus Kerk in Leányfalu/Pócsmegyer in Hongarije heeft een bedrag van € 1.100,-- toegezegd voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië” Hier zijn wij erg dankbaar voor en natuurlijk enorm blij mee.

Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen. 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.