TOP 2000 dienst
Op 30 december hielden we vanuit de PKN Coevorden een Top 2000 Kerkdienst in de Gereformeerde Kerk Coevorden. Deze dienst was erg geslaagd te noemen met zo'n 150 bezoekers die konden luisteren naar liedjes met Christelijke inslag uit de Top2000. Veel van die liedjes werden live uitgevoerd door Gospelkoor Samen op Weg uit Bergentheim. We deden een popquiz en nadien was er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie na te praten over de dienst. Nogmaals erg geslaagd en voor herhaling vatbaar en dan wellicht in een ander jasje!

Kerst 2017
Beelden van de kerstviering binnen en buiten (vossenjacht)

Sinterklaas 2017
Ook dit jaar was er weer Sinterklaas feest voor de kinderen van de PKN Coevorden. 2 Pieten kwamen de kadootjes brengen en maakten er een dolle boel van! De kinderen vonden het prachtig maar soms ook best spannend en iedereen ging volgens ons tevreden naar huis!

Ook voor de bovenbouw kinderen van de PKN Coevorden was er een Sinterklaasfeest. Hier hadden de kinderen zelf allemaal een klein kadootje meegenomen en door het spelen van het Sinterklaas dobbelspel was het de grote vraag waar je op het eind van de avond mee naar huis ging!


Afscheid Kindernevendienst 2017
In de dienst van 25 juni is Ravi Tijs Hulshof gedoopt; hij is de zoon van Tijs en Karin Hulshof, Truus Wijsmullerstraat 44. Tevens hebben Stijn Kramer, Marije Pierik en Myrthe Schlepers afscheid genomen van de kindernevendienst.
Van deze gemeenschappelijke dienst zijn door Remy Snippe, foto's gemaakt. U kunt ze hieronder bekijken.


Fotoalbum Clubkamp april 2017
Met rond de 30 kinderen van groep 5 basisonderwijs t/m VO die het hele weekend waren, en op de zaterdag nog eens 6 jongere kinderen van de groepen 3, 4 was het een gezellige boel op kampeerboerderij de Bonte Koe in Diffelen! Er waren veel verschillende activiteiten zoals een speurtocht, een 6-kamp, het Douanespel, Ik hou van Holland, enz. enz.Fotoalbum Kerstviering jeugd 2016
Vrijdag 16 december vierden we het Kerstfeest alvast met de jeugd van de PKN Coevorden. Met ongeveer 50 kinderen en tieners zongen we liedjes, aten we samen een maaltijd, luisterden en keken we naar een uitgebeeld kerstverhaal en hadden we als afsluiting nog een leuke Kerstbingo. Erg gezellig en een leuk voorafje op het echte kerstfeest !


Foto's Sinterklaasfeest 2016

Sint TOF01 Sint TOF02 Sint TOF03 Sint TOF04
(klik op de foto voor vergroting)
Fotoalbum Kinderkerstfeest 2015