Gezamenlijke diensten

zondag 25 februari
gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk
Aavang 10 uur
Voorganger: ds. . Nagelhout

zondag 11 maart
gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk
Aanvang 0 uur
Voorganger: ds. E. de Vries-Baarlink


Als je kind je vraagt…..
Als je kind je vraagt: waar is God? Wat zeg je dan? Gebruik je dan de woorden die je van je ouders hebt gehoord en geleerd? Wil je er je eigen woorden aan geven? Soms helpt het om er met anderen over te praten. Wij willen je uitnodigen voor een drietal avonden om met anderen in gesprek te komen. Waarover ? Bijvoorbeeld: wat betekent geloven voor je? Welke positieve beelden/ervaringen heb je daarbij? Welke verhalen zijn daarbij belangrijk voor je? Wij willen vooral ook kijken naar wat jezelf wilt inbrengen.
De kop is eraf; de eerste avond met ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar was erg geslaagd!
Wie nog mee wil doen: dat kan. We hebben afgesproken dat we de eerstvolgende keer praten over de kerkdienst als ontmoeting met God voor alle generaties. Wat verwachten we daarvan? Wat is mogelijk in onze kerken?
In het eerste gesprek noemden sommige ouders boekjes die ze met plezier voor hun kinderen gebruiken. We hebben afgesproken om die mee te nemen, zodat anderen daar kennis van kunnen nemen en eventueel zelf aan kunnen schaffen.
Op de laatste avond komen weer andere vragen uit de groep aan bod: jullie hebben daar dus zelf invloed op.
De eerstvolgende avond is op donderdag 15 februari om 20.00 uur (tot uiterlijk 22.00 uur) bij Linda en Tammo Oldenhuis, Krimweg 1.
Ds. Henriëtte Kauffmann-Schaap
Ds. Evi de Vries-Baarlink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WERKGROEP OOST-EUROPA
Informatie op de werkgroeppagina's van deze site.


Nieuws over muziek en zang vindt u op de pagina Nieuws van elders
Eten op Zondag 18 februari
 Chinees eten4
Graag nodigen we u/jullie uit om daar bij te zijn. Net als de vorige keer kunnen we weer 50 mensen een plaats aan tafel aanbieden. Dus wilt u zeker zijn van een plekje reageer dan zo snel mogelijk. U kunt dat doen per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of via de telefoon: 0524 519393 (Aly Pol) De kosten zijn € 6,- per volwassene en voor kinderen t/m 14 jaar € 3,- .We hebben als thema China gekozen, omdat het Chinese Nieuwjaar 16 februari begonnen is. Laat u verrassen door een heerlijk en bovenal gezellig samenzijn.
Chinees eten3

Waarheen met oud papier?
oudpapier
HIER: op de parkeerplaats aan de Spoorsingel (aan de spoorkant), op elke 1e zaterdag van de maand
Bertus Hurink,
coördinator oud papier tel.nr: 0524-511809

ROOSTERS
Er bestaan verschillende roosters die slechts voor een (zeer) beperkt aantal gemeenteleden van belang zijn. Die roosters vindt u nu in de van toepassing zijnde rubrieken op de website. U kunt het rooster inzien, maar ook downloaden. (Onder voorbehoud dat de redactie de actuele overzichten toegestuurd krijgt)
Begroeting (HG)

Bloemendienst (GK)
Kerknieuws: kopij/uitgiftedata
Oppasdienst 1e kwartaal 2018 HG
Oppasdienst 1e halfjaar GK


Gezocht:
Gemeentelid met journalistieke kwaliteiten die tijd en zin heeft om de Kerknieuwsredactie te ondersteunen door van tijd tot tijd een artikel voor het kerkblad aan te leveren

zoeken. Over het wat en hoe praten we graag uitvoerig verder als u zich gemeld heeft.
WIE DURFT?!
Stuur een mailtje naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


FBlogo
* Gereformeerde kerk Coevorden

* Jeugdwerk

* PKN Coevorden


Gezamenlijke actie voor de Voedselbank 2018
Ook zonder economische crisis zijn er nog steeds mensen (individueel/gezinnen) die niet genoeg geld hebben om hun dagelijkse levensmiddelen te kopen. De voedselbank helpt deze mensen en kan onze hulp hierin nog steeds goed gebruiken. Daarom zamelen beide kerken elke 4 weken levensmiddelen in.
De eerstvolgende inzameling is op zondag 11 maart. Ook kunt u op de aansluitende maandag/ dinsdag/ woensdag levensmiddelen naar de Hoeksteen of het HOC brengen. Graag producten/ levensmiddelen meenemen die lang houdbaar zijn, bijv. voedsel in blik, rijst/pasta of gedroogde levensmiddelen. Uiteraard met een houdbaarheidsdatum die niet verstreken is.
De overige inzamelingsdata zijn:   8 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 29 juli, 26 augustus, 23 september, 21 oktober, 18 november en 16 december
De gezamenlijke Diaconieën


De KOPPEL
Koppel int5
Dit is de goed gesorteerde kringloop-winkel van de Geref. Kerk U kunt er goederen kopen en brengen.
Meer informatie vindt u hier.